SpeakerCamera

Over ons

Rijschool Carlijn, gewoon de leukste en fijnste rijschool uit de regio Den Bosch. Het volgende kan je bij ons verwachten:

  • Vanaf morgen starten is al mogelijk
  • Meerdere keren per week lessen
  • Een vlotte instructeur met een leuke sfeer in de auto
  • Hogere slagingskans via tussentijdse toets
  • Proefles zonder verplichtingen!

SpeakerCamera
We zijn gewoon snel.
Echt snel!
Proefles rijden? Dat kan! Bij ons heb je geen lange wachttijden zoals bij andere rijscholen, maar kan je in overleg vaak lekker snel met ons achter het stuur en aan de slag!

Hoe sneller je rijbewijs, hoe minder rijlessen je nodig hebt. Dat blijkt uit ervaring. Heb je bijvoorbeeld maar 1 keer per week les, dan ben je elke keer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. Dat vinden wij zonde en daarom kan je bij ons meerdere lessen per week afnemen. Hierdoor heb je minder lessen nodig en heb je sneller je rijbewijs.
SpeakerCamera
We zijn gewoon goed.
Echt goed!
Je krijgt een vaste instructeur. Niet steeds een ander zoals bij andere rijscholen, maar gewoon elke rijles je vertrouwde docent. Halverwege zal je via ons een tussentijdse toets gaan doen. Dit is een proefexamen met een CBR-examinator. Zo kan je alvast oefenen met het rijexamen.

Nu komt het leuke: als je je bijzondere verrichtingen goed doet, dan hoef je die niet opnieuw te doen bij je rijexamen. Zo zorgen wij ervoor dat je minder last hebt van stress of zenuwen tijdens je rijexamen, waardoor je slagingskans lekker omhoog gaat.
SpeakerCamera
We zijn gewoon flexibel. Echt flexibel!
Bij ons heb je de keuze of je een pakket wil afnemen of dat je het les voor les wil aanzien. Zo zit je nergens aan vast en kan je altijd kiezen wat het beste bij jou past.

Neem je een lespakket, dan kan je in één keer betalen of in termijnen. Neem je losse rijlessen, dan kan je steeds per rijles betalen. Je kan bij ons ook rijlessen in de avond en in het weekend. We halen je thuis op en zetten je ook weer thuis af. Hoe flexibel is dat?
Tevreden klanten
Onze klanten geven ons 5 van 5
★ ★ ★ ★ ★ op Google!

Bekijk hier enkele reviews van anderen die jou zijn voorgegaan:

Dailenn Thieme
     

Carlijn is een geweldige instructrice! Ze heeft haar stijl aangepast aan wat ik nodig had. Ik kwam bij haar met hele slechte ervaringen van een andere instructeur en een afkeer voor autorijden. Door Carlijn ben ik nu dol op autorijden. Ze is kalm en rustig, maar streng wanneer het nodig is, de perfecte combinatie. 10/10 zeker aan te raden!

Refiye Cokicli
     

Echt een super fijne rijschool. Op een leuke manier je rijbewijs halen? Dan moet je echt bij rijschool Carlijn zijn!

T VDM
     

Maakt niet uit hoe hardleers je bent Carlijn helpt je er doorheen! Rijbewijs in 1 keer

Doortje Soontiens
     

Carlijn is een hele fijne rij instructrice. Gezellig alsof je met een vriendin een stukje aan het rijden bent maar duidelijk en coacht goed zodra nodig

Yaniek Spiering
     

Super fijne instructeur, heel lief en streng waar nodig, maar het voelt vooral alsof je gewoon met een vriendin in de auto zit en gewoon lekker een stukje gaat rijden.

Tibbe Versteegen
     

Alles in een keer gehaald, de lessen waren super gezellig en ging er nooit naar toe van ik moet weer lessen, in tegendeel zelfs. Dus al met al een dikke 5 sterren.

niet Amber
     

sowieso de gezelligste rijlessen van den bosch! ik ben in 1 keer geslaagd

Juliette Lee
     

1 woord: top!

Sophie Adriana van den Akker
     

Resulteerde in een one go one pass examenresultaat! Serieuze meertalige instructeur met een vleugje plezier, veel feiten én praktijkkennis en al met al een ontspannen gevoel waardoor het (leren) rijden een genot is!

Joost Gerrits
     

Ik heb kort geleden mijn rijbewijs via Carlijn gehaald. Het fijnste aan haar rijlessen vond ik de open en duidelijke communicatie, het vertrouwen dat ze mij gaf om in mijzelf te geloven en door haar sociale karakter de lessen altijd voorbij vlogen. Carlijn heeft humor, durft te zeggen waar het op staat en kan goed uitleggen waar de verbetering zit. Ik kan lessen bij haar dan ook aan iedereen aanraden!