Snel en eenvoudig je theorie halen?

Op deze pagina lees je welke stappen je kan ondernemen om je theorie certificaat te behalen.

SpeakerCamera
Slaag gemakkelijk voor je theorie
Theorie hoeft niet moeilijk te zijn. Voor de start van je rijlessen heb je geen theorie nodig. Je kan de theorie dus volgen tegelijkertijd naast je rijlessen. Je kan eenvoudig online theorie volgen via de website www.theorieexamen.nl Je kan op deze website gratis oefenvragen maken en voor een paar tientjes een volledige online theoriecursus volgen.

Daarna kan je bij mijn CBR inloggen en je theorie examen inplannen. Dit examen kost ook slechts enkele tientjes. Zo simpel gaat dat!
SpeakerCamera
Visueel lessen met 3D animaties
Uit cijfers van het CBR blijkt dat het slagingspercentage voor het theorie examen steeds verder blijft dalen. Leerlingen geven steeds vaker aan dat het examen als moeilijk wordt ervaren.

Daarom krijg je via boven genoemde website een effectieve uitleg met goede 3D animaties om de theorie te leren. Hierdoor vergroot je je kans om in één keer te slagen voor je theorie.
SpeakerCamera
Honderden oefen examenvragen
Naast leren voor theorie, kan je ook heel veel oefenen. Zo zijn er op boven genoemde theorie website honderden oefenexamen vragen die je kan maken. 

Deze vragen lijken erg op die van het CBR, waardoor je niet zal worden verrast met de manier waarop het CBR de vragen zal stellen tijdens je theorie examen. Je kan ze zo vaak maken als je maar wilt.
SpeakerCamera
Leren waar en wanneer het jou uitkomt
Ben je op vakantie? Heb je een drukke agenda? Tjah, dan moet je ook nog leren voor je theorie. De online theorie op bovengenoemde website is online te volgen waar en wanneer jij maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding en de rest kan jij helemaal zelf bepalen. Niet verplicht naar een leslokaal moeten. Hoe fijn is dat! 
Start nu nog!
Start vandaag nog met een aantal gratis oefenvragen voor je theorie!