Bekijk hier enkele reviews van anderen die jou zijn voorgegaan:

Dailenn Thieme
     

Carlijn is een geweldige instructrice! Ze heeft haar stijl aangepast aan wat ik nodig had. Ik kwam bij haar met hele slechte ervaringen van een andere instructeur en een afkeer voor autorijden. Door Carlijn ben ik nu dol op autorijden. Ze is kalm en rustig, maar streng wanneer het nodig is, de perfecte combinatie. 10/10 zeker aan te raden!

Refiye Cokicli
     

Echt een super fijne rijschool. Op een leuke manier je rijbewijs halen? Dan moet je echt bij rijschool Carlijn zijn!

T VDM
     

Maakt niet uit hoe hardleers je bent Carlijn helpt je er doorheen! Rijbewijs in 1 keer

Doortje Soontiens
     

Carlijn is een hele fijne rij instructrice. Gezellig alsof je met een vriendin een stukje aan het rijden bent maar duidelijk en coacht goed zodra nodig

Yaniek Spiering
     

Super fijne instructeur, heel lief en streng waar nodig, maar het voelt vooral alsof je gewoon met een vriendin in de auto zit en gewoon lekker een stukje gaat rijden.

Tibbe Versteegen
     

Alles in een keer gehaald, de lessen waren super gezellig en ging er nooit naar toe van ik moet weer lessen, in tegendeel zelfs. Dus al met al een dikke 5 sterren.

niet Amber
     

sowieso de gezelligste rijlessen van Tilburg! ik ben in 1 keer geslaagd

Juliette Lee
     

1 woord: top!

Sophie Adriana van den Akker
     

Resulteerde in een one go one pass examenresultaat! Serieuze meertalige instructeur met een vleugje plezier, veel feiten én praktijkkennis en al met al een ontspannen gevoel waardoor het (leren) rijden een genot is!

Joost Gerrits
     

Ik heb kort geleden mijn rijbewijs via Carlijn gehaald. Het fijnste aan haar rijlessen vond ik de open en duidelijke communicatie, het vertrouwen dat ze mij gaf om in mijzelf te geloven en door haar sociale karakter de lessen altijd voorbij vlogen. Carlijn heeft humor, durft te zeggen waar het op staat en kan goed uitleggen waar de verbetering zit. Ik kan lessen bij haar dan ook aan iedereen aanraden!